O prodavnici - NOVO!

Još krajem 2022 godine krenule su turbulentne promene i neki omiljeni, dugo prisutni i najviše ocenjeni brendovi, poput Vitamix blendera zaustavili su svoju prodaju u Srbiji zbog promenjene poslovne politike i drugih razloga;

Pomno pratim situaciju sa uvozom, i želim da napravim jedan osvrt na trenutne mogućnosti za sigurnu kupovinu kvalitetnih i dugotrajnih kuhinjskih uređaja za Vašu zdraviju kuhinju.

Neću uzimati u obzir crno tržište, zato što je kupovina mimo zvaničnih uvoznika veoma rizična i usluge servisa će, u takvom slučaju, biti teško dostupne. Vitamix blenderi su definitivno prestali da stižu u Srbiju iz redovnog uvoza, ali zato postoji vrlo dobra alternativa, Blendtec. Pa koji je bolji, zaista?

Vitamix je nesporno zauzeo značajno mesto u našim kuhinjama i osvojio srca kako ljubitelja presne hrane, tako i onih koji su raspoloženi da eksperimentišu sa kuvanjem i ukusnim receptima. Ali, obzirom da je redovan uvoz Vitamix-a zaustavljen usled zaokreta u poslovnoj politici zvaničnog distributera, odlučila sam se da poklonim više pažnje blenderima Blendtec, svetskom brendu kućnih i profesionalnih blendera.

Blendtec je poznat po svojoj efikasnosti u obradi,a neke od vrhunskih i unikatnih karakteristika koje ga krase su i specijalno dizajnirani, tupi noževi sa podignutim krajevima koji zahvaljujući velikim brzinama obrtaja efikasno pulveriziju namirnice unutar posude, ali su istovremeno bezbedni prilikom pranja posude. Blendtec takodje ima i posebnu arhitekturu posude i nije mu potreban centralni pritsikivač za namirnice, isto tako mu je posuda odlično obeležena za direktno merenje količine dodatih namirnica u posudu.

Kućni i profesionalni modeli, sa dugotrajnom i sigurnom garancijom kao i obezbeđenim rezervnim delovima, Blendtec zaslužuje da zauzme mesto koje mu pripada u kategoriji zaista vrhunskih blendera za zahtevne i izbirljive kupce. Osim na prodavnici u okviru mog bloga, u kategoriji Blendtec blendera Blendtec možete potražiti i na novoj brend-store on line prodavnici SmartKitchen  Naravno, uvek uz poklone kao što su e-knjige recepata, vrećice za mleko i ostale korisne sitnice :) 

Molim kontaktirajte me za sva dodatna pitanja i nedoumice

S ljubavlju,

Olivera Rosić