O Prodavnici

Web prodavnica Vitamix Sirovahrana s ljubavlju specijalizovana je za on line prodaju najboljeg blendera na tržištu - Vitamix blendera.

Prodavnicu održava i uređuje Olivera Rosić, promoterka brenda Vitamix i autorka bloga Olivera Rosić s ljubavlju i portala za ishranu presnom hranom sirovahrana.rs 

- Ja lično koristim Vitamix već deset godina, od kako je prisutan na našem tržištu, zato što je jednostavno, najbolji! Sa Vitamix-om možete sa lakoćom pripremati i najzahtevnije recepte sirove hrane kao i različite namaze i specijalitete i rezultati će uvek biti perfektni. Pošto želim da Vam početak prelaska na zdraviji način ishrane uz Vitamix bude još bolji, svaki kupac na poklon dobija knjigu recepata "Presno gurmanski sljubavlju" set modli za sladoled, i jednu presnu tortu po izboru :) Tortu ćete izabrati sa stranice presne torte, poručiti, i javiti gde da Vam je dostavimo:) Želim Vam puno uspešnih kulinarskih kreacija sa Vitamix-om!

Presne torte

Za sve savete oko odabira proizvoda, kupovine molim da se obratite na telefon/viber 063/310584, Skype oliverar, ili email oliverar@gmail.com.

Sve uređaje možete kupiti i na odloženo plaćanje - čekovima građana, kao i uplatom po predračunu za firme.

Olivera Rosić s ljubavlju